Friday, 10 June 2011

Holiday ke Pangkor





 Yeah ! ni la Pangkor Island .kali ni aku dan family aku holiday ka sini .this is first time ever aku pegi .bagi aku nothing special kat sini .biase2 saje ,kalau time honeymoon tu mmg seronok la dpt pegi kan .tapi pape pun better la dr duduk rumah tak buat pape .lagi membosankan .mmg best dpt berjemur kat pantai ni dpt menghitamkan muka sambil cuci mata .auww !





yeah .dpt jugak capture picture kat pantai ni :) thanks dad sbb jd photograph kiteowg even pic ni tak berapa nak cantik kan :) 
tak byk la picture cantik yg bole di post kan .nanti kalau pegi holiday lg feeq uupload lg byk2 oke .


2 comments: