Friday, 10 June 2011

Menara Condong oh Menara Condong !



 Ni la dia menara condong :) first time jugak aku tengok menara ni dekat2 ,mmg condong pun ,pelik betol ,mcm mne dorg bina menara ni kan .tp kat sini ade story yg sgt tak bole aku lupa kan ,mmg tergelak besa bila ingat balik .mane tak nye ,tetibe jam kat menara ni berbunyi kuat ,terkejot berok aku n teros lari mencanak masuk dlm kerete ,taim tu tengah syok bergambar la kata kan ,potong stim btol .jam taim tu da pukul 3.00 A.M mcm tu la .org pun da takde kat sini ,mane tak nye pagi buta sape pulak yg nak dtg .just lepak2 sini kejap pastu teros gerak ke Pangkor :)

2 comments:

  1. hahaha, jam tu saje nak takutkan kau :)

    ReplyDelete
  2. haha tu la pasal .mmg terkejut aku .dah la kat situ sunyi .jam kol 3 pagi .hee

    ReplyDelete