Saturday, 11 June 2011

What happen to you BB ?



apa dah jadi dgn kau ha bb? nak konek fb ngn twitter pun tak bole .asal ? puas aku godek2 kau tapi tak jugak bole konek .grrr .for sesape yg dah ajar cara nak download application tu thanks sgt2 .sbb tak dpt download pun benda tu ,asek failed je .lepas tu teros bbm aku pulak yg hilang entah ke mana .lantak la kau bb .for kwn2 yg dah rindu nk bbm dgn feeq ,nnti kalo dah oke bole la mintk bbm pin oke .hehe.hadoii ,lepas satu ,satu masalah yg menimpa aku .grr !

No comments:

Post a Comment