Saturday, 11 June 2011

sekolah dibuka semula esok ???

Haish ~ bergurau ke hape ? mimpi ke hape aku ni ? besok da sekolah ? homaigod ! biar betik ? bapak kejap cuti sekolah ~ minggu kedua cuti sekolah baru la haku terhegeh2 nak bukak buku buat homework .haha .suka sgt buat keja bertangguh ,ni la akibat ea .tapi yg penting  aku tak puas lagi ni bercuti . yang tak best nye lagi masuk sekolah je teros sambung mid year exam yg tak habis lg ,hadoii .dah la satu benda pun aku tak ulangkaji .tapi alhamdulliah ,besok aku takde paper .bole la study kat skolah besok (macam nak study je) HAHA ! takpe ,tahun ni je .taun dpn da tak lalui lagi seksaan remaja ni .HAHA !





 ini la buku yg aku perlu hadap .hari selasa exam Perdagangan paper 1. Alhamdulillah senang sikit .kalau tak dpt jwb bole tembak je mane yg haku suka .hee :) ataupun dptkan bantuan talian hayat dr rakan-rakan ku yg tercinta .hahaha :D


ni lagi satu buku yg perlu aku hadap :) Prinsip Akaun .haris selasa ni paper 2 pulak .yang ni tak bole maen tembak je .tapi kalau nak dptkan bantuan talian hayat tu mungkin boleh kot .huh ! buku ni mmg complete .mengalahkan buku rujukan pulak .termasuk bab tingkatan 4 .takde alasan kalau tak lulus .tapi kalau tak lulus jugak nak buat mcm mane kan .dah malas study .
 
Yang ni projek a.ka kertas 3 untuk prinsip akaun .kiranya benda ni kerja kursus la yg perlu disiapkan utk mase cuti ni .alhamdullilah .siap jugak kerja aku ni .tanpa bantuan cikgu .tak mungkin aku dpt siapkan keja ni ,thanks cikgu ,sebenarnye cikgu yg beriaya-iya dr pelajar .haha :D tapi takpe la :) for kwn yg nak copy tu copy la ,tp markah lain2 la yer ,markah meniru lain ok ,tak sama dgn markah org yg buat sendiri haha ! (belagak pulak .mcm la aku yg buat sendiri) .

6 comments:

  1. gud luck 4 ur exam.....n slmt kmbali ke sekolah....huhu

    ReplyDelete
  2. haha . paper 3 akaun pling syok buat an . tak patah semangat nak buat bnda alah tu .

    ReplyDelete
  3. hahaha .tak patah semangat sbb cikgu yg bantu kita,hee

    ReplyDelete
  4. buku perdagangan tu sama dengan aku :P

    ReplyDelete
  5. haha .kan ~
    akaun pun sama jugak .

    ReplyDelete