Monday, 13 June 2011

most stupid day !


Sape ni ? mcm jakun sesat dari hutan je ?
homaigod ! ni gamba aku yg terburuk dlm sejarah .nak tahu sbb apa ? rambut botak .mcm sial .so terpaksa jd pak alim kejap kat sekolah tadi .maybe dlm minggu ni aku bersongkok .hoh ! lemas jiwa aku .ni la penampilan aku di hari pertama sekolah td .sgt mcm cilaka ! grr .

 Satu lagi ,nak tahu kenapa aku tak pakai uniform sekolah ? sbb hari ni PJ ,so buat apa aku nak pakai uniform .menyusahkan je .karang tak pasal2 sangkut kat perhimpunan sbb seluar kecik la .rambut panjang .sekarang rambut aku dah botak who care ?? tapi tadi kena jugak tahan ,sbb kenapa ?
aku sorg je bdk form 5 lelaki yg pakai baju PJ .mcm sial .ahh pedulik apa aku .dah harini PJ ,buat apa nak menggedik pakai uniform sekolah .tapi disebabkan aku pakai baju PJ tak pasal2 nama aku termasuk dlm rekod .first time doe .aku kat skolah bukan la bdk jahat pun .tp mcm tak caye da ade 1 rekod .takan kesalahan pakai baju PJ nak masuk rekod kot .sengal ~ grrr .layan je la cikgu oi :)

2 comments:

  1. hahahahahha...kat sekolah aku pulak...aku tak pakai uniform...sbb seklah aku tiap isnin pertama bulan baru wajib pakai uniform..aku tak beli lagi uniform..slumber je xpakai...duduk luar dewan..

    ReplyDelete
  2. hahaha .yeke ?
    kesian .ok la duduk luar dewan dr masuk rekod disiplin .adehh

    ReplyDelete