Sunday, 19 February 2012

Special Edition :)

Hey assalamualaikum untuk semua pembaca blog aku. eh ada ke? ade lah tu kot.ahaha :D harini aku nak update blog laa, bosan tak tahu nak buatapa .lagipun ade someone tu suruh aku update blog and suruh cerita pasal dia.hahaha. okayy tunggu yer, nia ku nak cerita la pasal kau ni. haha .aku kenal dia ni dgn laman sosial muka buku jee :) kenal dia masa form 4 kot. dah lupaa la tak ingat sbb dah lama sangat. nak tahu siapa dia? jap eh . nk post gambar dia. hehe .



Hehe , ni laa dia budaknyaa. sorry aku curik gambar kau kat facebook. lagipun kau yang suruh curik gambar kau kan.relaks sudah. hahaa :D nama dia kat Fb Fir Aqashah . tapi nama sebenar dia aku tak tahu laa. sorry la kwn okay .kau pun bukan nak ingat nama aku kan. so adil la kan? haha .Dia ni sama umur je dgn aku .sweet 7teen .tapi nanti tak lama lagi dah 8teen.dah boleh kahwin dah pun .hahaha. Dia ni jugak kwn fb aku yang paling sporting kot. mcm-mcm jugak la aku share masalah dgn dia. thanks doe sudi dengan masalah aku, walaupun kadang-kadang aku mengarut .hehe .tapi aku rasa selesa kot cite masalah aku kat kau.sbb tu la text yang aku bg kat kau tu kadang-kadang pnjg menjela.hahaha.tapi kitaorg belum jumpa lagi .maybe bulan 3 ni nak plan jumpaa.nak lepak sesama kann. haha .tu la sape suruh kau duduk jauh sgt. kalau tak dah lama jumpa.wah harini punya cerita aku post pasal kau jela kan? untung laa. sekarang ni dia pun dah pakai bb ,memang selalu la text sama dia.Aku harap sgt kita still contact lagi sampai bila-bila walau ape pun yang berlaku okayy.Wahh gila betul ayat aku ni.bhahaha :D ouh lupa hope sgt nanti dpt sambung belajar sama tempat dgn kau doe. ahaha .Weh aku dah tak tahu nak cite apa doe. karang aku mengarut kau marah .ahaha .sampai sini saje lah yerr. nanti sambung lagi .byebyee :)

3 comments:

  1. lagu blog ko best la weh ...:)

    ReplyDelete
  2. Ini lagu blognya, milik peterpan ya.. Familiar bgt di kuping aku.. hee

    ReplyDelete